Palvelut

Tarjoamme monipuoliset palvelut yrityksenne tarpeisiin!

IT-ratkaisuja räätälöitynä juuri teille

Tuotamme vaivattomasti yhteydet IT-järjestelmien ja eri toimipisteiden välille. 

Mahdollistamme toimintojen integroimisen eri ohjelmistojen välillä. Ohjaamme halutun datan keskitetysti yrityksen omiin järjestelmiin, kuten työajanseurantajärjestelmiin sekä taloushallinnon järjestelmiin.

Tuottavat verkkosivustot

Toteutamme hakukoneoptimoidut ja laadukkaat verkkosivustot suosituimmille alustoille kuin WordPress. Suunnittelemme oman teeman asiakkaan ulkoasun mukaisesti aina julkaisuun saakka. 

Tiimissämme on yli 7 vuoden työkokemus verkkosivustojen parissa työskentelystä.

Miksi WordPress? Alustalla on paljon mahdollisuuksia päivittämisessä sekä kehittämisessä verkkosivuston julkaisemisen jälkeen.

Verkkokaupat

Hieno ja helposti käytettävä verkkokauppa ei ainakaan kutista liikevaihtoa. Suunnittelemme ja rakennamme juuri sellaisen verkkokaupan josta olet aina haaveillut.

Käytämme verkkokauppojen toteutukseen pääasiassa WooCommerce-laajennusta WordPressille. Alustan suosion johdosta saatavilla on paljon erilaisia laajennuksia, joiden avulla lukuisia toiminnallisuuksia on mahdollista toteuttaa ilman erillisiä kehityskuluja. Monipuolisten ja helposti käytettävien työkalujen avulla asiakas voi halutessaan tehdä valtaosan verkkokaupan rakentamisesta itse. Verkkokauppa voidaan rakentaa tarvittaessa jo olemassa olevan nettisivun ympärille.

Selainpohjaiset järjestelmät

Selainpohjaisten järjestelmien suosio on maailmanlaajuisessa kasvussa. Matalat ylläpitokustannukset, edullinen kehitys ja laiteriippumattomuus muodostavat verkkosovelluksista vähintäänkin vakavasti harkittavan toteutustavan valtaosalle projekteista. Ei ole siis ihme, että moni nykyaikainen kuluttaja- ja yritystason ohjelmistoratkaisu löytyy ”netistä”. Oikein toteutettuna verkkosovelluksen tueksi on vaivatonta toteuttaa vaikkapa mobiilisovellus, eli ”äppi”.
Onko teillä sovellusidea, mutta ette tiedä mistä aloittaa? Ota yhteyttä ja mietitään yhdessä, olisiko verkkosovellus oikea ratkaisu teidän tapauksessanne.

Integraatiot ja rajapinnat

Useiden eri järjestelmien yhtäaikainen käyttö voi joskus tuntua liiankin työläältä, varsinkin kun järjestelmät eivät ymmärrä toistensa kieltä. Saman asian saattaa pahimmillaan joutua tekemään useaan kertaan.
Tiesitkö, että eri järjestelmät voidaan opettaa juttelemaan keskenään? Tätä kutsutaan usein termillä järjestelmäintegraatio. Kerromme mielellämme lisää integraatioiden mahdollisuuksista.

Mobiilisovellukset

Luomme yrityksellenne toimivat mobiilisovellukset! Meidän tuote nimeltä ”WorkTable-TILAUKSET”. 

Suurin osa työskentelystä saattaa tapahtua kentällä, jolloin tarvitaan mukana kulkevaa alustaa. Tärkeät tiedot on aina saatavilla ja kulkevat mukanasi mobiilisovelluksen avulla.

Ota rohkeasti yhteyttä, niin suunnitellaan tarpeisiinne räätälöity kokonaisuus!

Asiakaspalautteet

Rakenna tuottava yritys ohjelmoinnin avulla.

WorkTable toiminnanohjausjärjestelmä

Muuttanut ajankäytön meidän yrityksessämme totaalisesti. Aikaisemmin paperitöihin meni noin 1 1/2vrk viikossa. Käytännössä tarkoitti sitä, että perjantai-illat ja lauantait meni paperitöissä ja perhe kärsi tästä itseni lisäksi. Nykyään kun Worktable on käytössämme, menee entisiin töihin noin 1- 3 h viikossa. Tämä on mahdollistanut liikevaihdon kasvun sekä voimme ottaa isompia projekteja työnalle. En palaisi enää ikinä entiseen toimintamalliin.

Jari Karhunen, CEO Konetyö J.Karhunen Oy

Verified by MonsterInsights